Mammut Egészségközpont

thumb_up 628 kedvelés
favorite 115 kedvencek
Mammut II. Bevásárlóközpont, IV. emelet
1024 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

Similar companies to Mammut Egészségközpont

Kardiológiai és Belgyógyászati Rendelés - Dr. Füsi Gabriella Budapest
Tisztelt Betegeink! Szeretettel várjuk Önöket Zugló csendes, jól megközelíthet…
Medicover Eiffel Klinika Budapest
Teréz körút 55, Budapest
A Medicover komplex egészségügyi szolgáltatásait és egészségbiztosításait a jár…
Dr. Bakonyi Géza belgyógyász, nefrológus Budapest
Újházy utca 10-12., Budapest
A BALANCE Központ missziója egy olyan létesítmény létrehozása, ahol a páciens m…

Mammut Egészségközpont Company Information

Általános információ

Egészségközpontunk a minőségi szolgáltatás elkötelezett híve. Az egyéni érdekeket szem előtt tartva, igényeikhez rugalmasan alkalmazkodva áll a hozzájuk fordulók szolgálatára. Orvosaink fontosnak tartják a testi-lelki egyensúly megteremtését és annak fenntartását, melynek elérésében a konzervatív gyógymódok mellett különféle alternatív módszerekkel, terápiákkal segítik az ide látogatókat.

Hitvallásunk az öngondoskodás alapjainak megteremtése, az egészség megőrzésére való törekvés. Legfőbb célunk, hogy mindenki tudatosan védje egészségét és rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra és akár egyszerűbbnek, hétköznapinak tűnő egészségügyi problémákkal is keresse fel orvosát.

Központunkban 21 szakág képviselteti magát. Ugyanezen a helyszínen szoros partneri összeköttetésünknek köszönhetően teljes képalkotó diagnosztika elvégzése mellett állítunk fel szakorvosi diagnózisokat. A laborvizsgálatok elvégzéséhez korszerű labordiagnosztikai park áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy a leletek akár 24 órán belül kiadásra kerüljenek. A képalkotó vizsgálatok elvégzése (MRI, CT, röntgen) is helyben történik, amelyeket követően a leletek azonnal átvehetők.

A magánszemélyek gyógyítása mellett cégek számára partnerek vagyunk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások területén. Helyszíni egészségnapokat szervezünk, menedzserszűréseket végezünk. A rendelőinkben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, naprakészen követik az orvostudományban elért újításokat, eredményeket, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb eljárásokat, hiszen az állandó fejlesztés a minőségi gyógyító munka garanciája.

Mammut II. Bevásárlóközpont, IV. emelet Budapest

Nyitvatartási idő
Hétfő:
08:00 - 20:00
Kedd:
08:00 - 20:00
Szerda:
08:00 - 20:00
Csütörtök:
08:00 - 20:00
Péntek:
08:00 - 20:00
Parkolás
A cég rendelkezik parkolóval.
Telefonszám
+3613458085
Linki
Közösségi Felhasználók
Kulcsszavak
Belgyógyász, Egészségközpont, Kézsebész

Mammut Egészségközpont Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét