5D Ultrahang Diagnosztika

thumb_up 2632 kedvelés
rate_review 125 Vélemények
favorite 198 kedvencek
Csongrádi sgt 23/B
6723 Szeged, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

Similar companies to 5D Ultrahang Diagnosztika

Dr. Kasza és Fia Kft. Szeged
Kállay Albert utca 7, Szeged
Orvosi rendelő szeged. Háziorvosi ellátás, foglalkozás egészségügy, elsősegély …
MediTeam Zrt Szeged
Petőfi S. sgt. 39., Szeged
None
Aranyklinika Szeged
Arany János utca 14, Szeged
Szegeden, az Aranyklinikán, a belváros szívében, kulturált körülmények között, …
Lubricus Egészségmegőrző és Közérzetjavító Központ Szeged
Lökéshullán, lézeres kezelések, szakértelem! Komplex terápiás medoldásokat érhe…

5D Ultrahang Diagnosztika Company Information

Általános információ

A Humán 5D Ultrahang Diagnosztikai Rendelő modern, felszerelt környezetben, szakképzett orvosokkal, személyzettel várja Önt.

A Babamozi élmény

A tökéletes magzati fotók és videók elkészítéséhez a legkorszerűbb hardveres és szoftveres kelléktár áll rendelkezésünkre. Ezen kívül 5D ultrahangkészülékünk segítségével még nagyobb élményben részesülhetünk, mivel lehetőség nyílik különleges szemszögből szemügyre venni magzatunkat, mintha magunk is az anyaméhben lennénk. Ehhez a terhesség második trimesztere nyújt ideális körülményeket, de szerencsés esetekben a harmadik trimeszterben is sikerrel járhatunk.

Mit is jelent az 5D vizsgálat?

Az ultrahangos vizsgálat alapvetően 2 dimenzióban történik. Ha az ultrahang hullámokat több síkban bocsátjuk a vizsgált területre, a rendelkezésre álló síkokból 3 dimenziós képet állíthatunk össze. Berendezések segítségével a 3 dimenziós felvételeket már a vizsgált terület, például a magzat mozgását is megjelenítve, mozgóképként tekinthetjük meg. Ezt nevezzük 4 dimenziós vizsgálatnak. Új 5 dimenziós készülékünk 3D szemüveg és kijelző segítségével "a magzat mellett" találhatjuk magunkat az anyaméhben.

A Technológia

Az orvostudomány is lépést tart az új kihívásokkal. Az ezekhez szükséges képalkotó diagnosztikai eljárások fejlődése töretlen. Az eljárások közül, amennyiben lehetséges, az ionizáló sugárzással nem járó vizsgálattípusokat preferáljuk. Ilyen az ultrahangos vizsgálat. Mivel nem jár sugárterheléssel, korlátlan alkalommal megismételhető, továbbá terhesség alatt is elvégezhetjük ezeket. Fontos azonban megemlíteni, hogy az eljárás készülék függő, így az ultrahangos készülék milyensége hangsúlyossá válik. Az általunk használt készülékből jelenleg összesen kettő darab működik az országban.

Csongrádi sgt 23/B Szeged

Nyitvatartási idő
Hétfő:
09:00 - 18:00
Kedd:
09:00 - 18:00
Szerda:
09:00 - 18:00
Csütörtök:
09:00 - 18:00
Péntek:
09:00 - 18:00
Parkolás
A cég rendelkezik parkolóval.
Telefonszám
+36306993477
Linki
Közösségi Felhasználók
Kulcsszavak
Egészségügyi központ

5D Ultrahang Diagnosztika Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét