Levendula Egészségközpont

thumb_up 112 kedvelés
rate_review 11 Vélemények
Nagy Lajos király útja 191
1149 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

Similar companies to Levendula Egészségközpont

AVIVA Kispest Budapest
Petur utca 7, Budapest
AVIVA, benne a 18 alapgyakorlat, rövidített módszer, pánik gyakorlat, ovulációt…
Worcare Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Budapest
Menedzserszűrés és foglalkozási egészségügyi laborvizsgálat. Foglalkozási ártal…
S.O.S. Angyal kártya Budapest
Mester utca 11, Budapest
A kártya funkciója, hogy pontos és a lehető leggyorsabb tájékozódást kaphassa a…
Toman Diet Andrássy Budapest
Szendrő utca 57/B, Budapest
A Toman Diet egy minőségi termékeken alapuló fehérje diéta, amely akár ínyencek…

Levendula Egészségközpont Company Information

Általános információ

DR. JUHÁSZ MÁRIA
homeopátiás orvos, sebész szakvizsgával rendelkező orvos
hangterapeuta

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát, majd általános sebészetből szakvizsgáztam Budapesten. Sebészként a műtétekkel gyógyítható betegségekkel foglalkoztam.

Az utóbbi évtizedekben az orvostudomány fejlődésével egyre több hatékony gyógyszer vált elérhetővé a betegek számára. Azonban sok esetben a leggondosabb kezelés sem tudja a betegeket meggyógyítani, tüneteik vissza-visszatérnek. Számos betegség esetében a kezelés csak tüneti, az okokat nem tudja megszüntetni, így az egyre súlyosabbá válhat. Gyakran a gyógyszeres kezelés mellékhatása az, ami ront a betegek életminőségén.

Olyan gyógymódokkal szeretnék a hozzám forduló pácienseken segíteni, amelyek természetesek, hatékonyak, és nincs mellékhatásuk.

A homeopátia és a hangterápia olyan eljárások, amelyeket beilleszthetőnek tartok az orvosi szemléletembe, és akár önálló, vagy kiegészítő terápiaként is választhatók.

A gyógyító munkám során mindig kerestem a "nem megszokott", más lehetőségeket, hogy a klasszikus nyugati medicina elvei mellett az orvoslás új módjaival is segítsem az emberek gyógyulását, az egészség megőrzését.
A különböző módszerek ismerete lehetővé teszi, hogy szükség szerint válasszam meg alkalmazásukat, illetve egyidejű használatukat, melyek kiegészíthetik és támogathatják is egymást.

A gyógyításom irányvonala minden esetben a "tényeken alapuló orvoslás" elveit követi, emiatt rendszeres szakmai továbbképzéseken veszek részt.

Ismerve és tiszteletben tartva a nyugati orvoslás által meghatározott diagnózist és terápiát, hiteles és eredményes orvosként igyekszem segíteni a betegeknek a gyógyulásban, az egészségük megőrzésében a homeopátia és a hangterápia adta lehetőségekkel is.

A rendelést a betegek előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe, minimálisra csökkentve így a várakozási időt.

A homeopátiás rendelés keretében betegségmegelőző, fizikai állapotjavító, és a helyes életmód kialakítására vonatkozó tanácsadói tevékenység is történik. A pácienseknek egyéni figyelmet és személyre szabott gondoskodást kívánok nyújtani. Részletesen megbeszéljük, hogy a gyógyszerszedésen túl mit lehet még tenni az egészség helyreállításának az érdekében.

A rendelőben a részletes írásbeli és szóbeli tájékoztatás, valamint a páciens beleegyezését követően történik a kezelés.

Tájékoztatom, hogy rendelkezem érvényes működési engedéllyel és az egészségügyi szolgáltatásokra kötött felelősségbiztosítással. A dokumentálás elektronikus módon, számítógépen történik, az adatvédelmi követelményeknek megfelelően.

Nagy Lajos király útja 191 Budapest

Nyitvatartási idő
Telefonszám
+36307037459
Linki
Közösségi Felhasználók
Kulcsszavak
Egészségügyi tanácsadó, Egészségközpont

Levendula Egészségközpont Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét