Egészségközpont

thumb_up 323 kedvelés
favorite 59 kedvencek
Örs vezér tere 25.
1106 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

Similar companies to Egészségközpont

Medical Healing Point Budapest
Alkotmány u. 31. I.em./2. , kapucsengő: 4., Budapest
A hagyományos kínai orvoslás módszereivel, akupunktúrával, fájdalomcsillapító m…
Gabi Szépségszalon Budapest
Lorántffy Zsuzsanna u. 7-9, Budapest
A GABI SZÉPSÉGSZALON 20 éve működik. Szalonunk Újpest kertvárosában kellemes,…
Dr. Yu Funian Hagyományos Kínai Orvoslás Budapest
Bethlen Gábor utca 8., Budapest
Dr. Yu Funian PhD. Hagyományos Kínai Orvosi Rendelője A professzor 1992 óta pr…
Giller Akupunktúra Budapest
Iskola utca 37, Budapest
1011 Budapest, Iskola út 37-39. fszt. 1. a Batthyány tértől másfél percre Bejel…

Egészségközpont Company Information

Általános információ

A 100%-ban magyar tulajdonú Medical Service Budapest Group cégcsoport 2013-ban alakult több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező cégek fúziójaként. A tulajdonosi struktúrában az egészségügy mellett szorosan az egészségügyhöz kapcsolódó egyéb területek is képviseltetik magukat, mint például fejlesztéssel, stratégiával, pénzügyi tanácsadással foglalkozó, vagy gyógynövény alapú készítmények gyártásával, fejlesztésével foglalkozó cégek.

Társulásunk elődjei révén az elmúlt 10 évben a dinamikus fejlődésen ment keresztül, így a magán egészségügyi ellátás piacának ma már az egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőtte ki magát.

A cégcsoport célja, hogy Magyarországon a legmagasabb minőségű egészségügyi szolgáltatásaival és termékeivel biztosítsa a folyamatos egészségügyi ellátást páciensei részére egy modern, barátságos környezetben Budapest kiemelt forgalmú pontjain.

Csoportunk jelenleg Budapesten két központot működtet, a kiváló lokációval rendelkező, 2010 óta működő Mammut Egészségközpontot és az idén megnyitott Árkád Egészségközpontot. A közeljövőben további egészségközpontok megnyitását tervezzük a legforgalmasabb bevásárlóközpontokban.

Egészségközponjaink a modern, minőségi szolgáltatás elkötelezett hívei. Az egyéni érdekeket szem előtt tartva, pácienseink igényeihez rugalmasan alkalmazkodva állunk a hozzánk fordulók szolgálatára. Orvosaink fontosnak tartják a testi-lelki egyensúly megteremtését és annak fenntartását, melynek elérésében a hagyományos gyógymódok mellett különféle alternatív módszerekkel, terápiákkal segítik az ide látogatókat.

Hitvallásunk az egészség megőrzésére való törekvés, az öngondoskodás alapjainak megteremtése. Legfőbb célunk, hogy mindenki tudatosan védje egészségét és rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra és akár egyszerűbbnek, hétköznapinak tűnő egészségügyi problémákkal is keresse fel orvosát, hiszen a korai stádiumban felismert betegségek kiemelkedő hatékonysággal gyógyíthatók.

Központjaink az összes szakterületet lefedik. Ugyanezeken a helyszínen szoros partneri összeköttetésünknek köszönhetően teljes képalkotó diagnosztika (MRI, CT, röntgen) elvégzése mellett állítunk fel szakorvosi diagnózisokat, a laborvizsgálatok elvégzéséhez korszerű labordiagnosztikai park áll rendelkezésünkre, amely lehetővé teszi, hogy a leletek akár 24 órán belül kiadásra kerüljenek. A képalkotó vizsgálatok elvégzése helyben történik, amelyeket követően a leletek azonnal átvehetők.

Intézményünk jelenleg teljes körű járóbeteg szakellátást nyújt, amelyet speciális, elsősorban vállalatok számára kidolgozott szolgáltatási csomagjaink egészítenek ki. Ide tartozik a kormányrendelet által előírt foglalkozás-egészségügyi ellátás, valamint a probléma alapú-, a komplex- és az egyéni kérésre összeállított szűrések. Társaságunk a közel 70 fős magasan képzett szakorvos csapatával és a velük dolgozó személyzettel évente több ezer vizsgálatot végez.

A magánszemélyek gyógyítása mellett cégek számára partnerek vagyunk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások területén. Helyszíni egészségnapokat szervezünk, menedzserszűréseket végezünk. A rendelőinkben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, naprakészen követik az orvostudományban elért fejlesztéseket, eredményeket, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb eljárásokat.
Cégcsoportunk új terméke magán egészségügyi biztosítás, amely segítségével biztosítjuk pácienseik részére, hogy idő-és energia megtakarítás mellett a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb ellátást kapják.

Örs vezér tere 25. Budapest

Nyitvatartási idő
Hétfő:
07:30 - 19:30
Kedd:
07:30 - 19:30
Szerda:
07:30 - 19:30
Csütörtök:
07:30 - 19:30
Péntek:
07:30 - 19:30
Parkolás
A cég rendelkezik parkolóval.
Telefonszám
+36706700220
Linki
Közösségi Felhasználók
Kulcsszavak
Akupunktúra, Allergológus, Egészségközpont

Egészségközpont Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét