Marosi és Társa Ügyvédi Iroda

József nádor tér 12
1051 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez

Marosi és Társa Ügyvédi Iroda Company Information

Általános információ

Üdvözöljük a Marosi és Társa Ügyvédi Iroda weboldalán! Az Iroda jogelődjét Dr. Marosi András 1991-ben alapította azt követően, hogy az ügyvédi tevékenység szabad gyakorlása Magyarországon ismét lehetővé vált. A mai tulajdonosi szerkezettel és név alatt 2005. óta működünk, székhelyünk az alapítás óta változatlan. Ügyvédi Irodánknak két tulajdonosa van: dr. Marosi András, és dr. Bárd P. Károly. Irodánk munkáját a partnerek mellett további ügyvédek, ügyvédjelöltek, jogi asszisztensek és adminisztratív munkatársak segítik. Irodánk minden ügyvédje széleskörű és mélyreható tapasztalattal rendelkezik a jogi tanácsadás és a peres, illetve peren kívüli képviselet terén. Ügyfeleinket a magyar mellett angol és német nyelven is kiszolgáljuk, így Irodánk minden munkatársa rendelkezik a munkája ellátásához szükséges angol, illetve német nyelvtudással. Az Irodánk által nyújtott szolgáltatásainkat szaktanácsadókkal (pénzügyi tanácsadókkal, adótanácsadókkal, könyvelőkkel stb.), valamint hazai és külföldi ügyvédi irodákkal való együttműködésünk teszi teljessé. Tevékenységünket a Budapesti Ügyvédi Kamara felügyeli. Irodánk Klasszikus stílusú és klasszikus értékeket képviselő, mindemellett a legmodernebb technikával felszerelt és a rábízott ügyeket a legmodernebb tudással ellátó Irodánk Budapest belvárosában található. Céges és magánszemély megbízóinknak átfogó és egyénre szabott jogi szolgáltatásokat kínálunk magyarországi és határon átnyúló ügyleteik megoldásához. Az Igazságügyi Minisztérium cégadatbázisához, a Földművelésügyi Minisztérium földhivatali adatbázishoz, valamint egyéb munkánkhoz szükséges adatbankokhoz online hozzáféréssel rendelkezünk, amely a munkánk meggyorsításán kívül lehetővé teszi azt is, hogy ügyfeleinknek értékes mellékszolgáltatásokat nyújtsunk pld. cégkivonatok, ingatlan tulajdoni lapok pár percen belül történő beszerzésével.

József nádor tér 12 Budapest

Nyitvatartási idő
Hétfő:
09:00 - 20:00
Kedd:
09:00 - 20:00
Szerda:
09:00 - 20:00
Csütörtök:
09:00 - 20:00
Péntek:
09:00 - 20:00
Telefonszám
+3612665001
Linki
Kulcsszavak
Ügyvédi iroda

Marosi és Társa Ügyvédi Iroda Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét