RUSTURIZM Utazási Iroda

thumb_up 358 kedvelés
rate_review 4 Vélemények
favorite 6 kedvencek
Teréz krt. 23
1067 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

RUSTURIZM Utazási Iroda Company Information

Általános információ

Orosz,Kazah,Indiai,Azerbajdzsáni,Fehérorosz, Kínai és egyéb vízumok, akár 3 munkanap alatt! Mindent elintézünk Önnek!

Vízumügyintézés szolgáltatásunk kiterjed a turista-, üzleti- és tranzit vízumokra, teljes konzulátusi ügyintézéssel és a szükséges meghívólevél beszerzésére is.

OROSZ VÍZUM:
A legfontosabb szempontok orosz vízum beszerzésénél, amelyeknél érdemes odafigyelni (lehetőleg ne orosz konzulátus ajtaja előtt):

Amennyiben rendelkezünk orosz állampolgársággal, úgy orosz vízum nem kérhető!!!
1.) Gondoson kitöltött orosz vízumkérdőlap, legfontosabb pontok az 1-től 12-ig, 14-es pont és 18-as és 21-es pont között, különösen fontos a telefonszám megadása és a beosztás. Ezeket tényleg ki kell kitölteni, hiányosságuk esetén visszaadják kitöltésre.
2.) Az orosz vízum, vagyis egyáltalán a papírok befogadásának feltétele a voucher megléte turistáknál, vagy üzleti meghívólevél az üzleti útnál. Más a helyzet a baráti meghívásnál, amikor is a barát az orosz bevándorlási hivatalnál indítja el a meghívását, ilyenkor egy egyedi meghívólevél (A5 méret) lesz a mérvadó. A VOUCHER NEM EGYENLŐ A SZÁLLÁSFOGLALÁSSAL (A BOOKING.COM ÁLTAL KIADOTT SZÁLLÁSFOGLALÁST NEM FOGADJÁK EL, EZ NEM VOUCHER). Irodánk garantálja az olcsóbb szállást, csak válassza ki és mi olcsóbban foglaljuk le.
3.) Biztosítás másolata, bővebb információ az orosz konzulátus által elfogadott biztosítókról: rusturizm.hu/hu/utasbiztositas . A biztosítás a teljes időtartamra legyen megkötve, az első naptól, ahogy átlépi az orosz határt, az utolsó napig, amikor elhagyja azt.
4.) A fénykép, ami lehetőleg fényképpapír alapon lett kinyomtatva, ha már a kollégája/barátja fényképezte. Lehetőleg a teljes arca/feje rajta legyen (napszemüveg mellőzve).Nálunk elkészítheti 1000Ft-ért amennyiben nincsen.
5.) A végén a legfontosabb, ha elakadt vagy bizonytalan, akkor ne bízza véletlenre a szerencséjét, hívja fel a kollégánkat vagy egyszerűen küldhet emailt (Földvári Izida +36 30 311 28 57 , Szigeti Gyula +36 30 311 2859, vizum@rusturizm.hu). Egy hívás mindösszesen pár forintjába kerül, egy visszadobott vízum ígénylése pedig órákba és idegeibe!

6.) bővebb információ, ha felmerülne még pár kérdése: info@rusturizm.hu

További tájékoztatás
Meghívólevelet Oroszországba történő beutazáshoz kiállíthat az Oroszországi Föderáció Külügyminisztériuma vagy belügyi szerve attól függően, ki hívja meg a magyar állampolgárt: államhatalmi szerv, külföldi diplomáciai vagy konzuli intézmény, nemzetközi szervezet vagy oroszországi képviselete, oroszországi helyi önkormányzati szerv, orosz állampolgár vagy az Oroszországi Föderációban letelepedett külföldi állampolgár, valamint az oroszországi jogszabályoknak megfelelően cégjegyzékbe vett jogi személyek.
Azok számára a magyar állampolgárok számára, akiket oroszországi magyar vagy külföldi diplomáciai vagy konzuli intézmény, illetve az Oroszországi Föderáció Külügyminisztériumához akkreditált nemzetközi szervezet hív meg, nem szükséges erre a célra rendszeresített nyomtatványon meghívólevelet kiállítani. Ilyen esetekben, meghívólevél helyett az Oroszországi Föderáció Külügyminisztériuma vagy képviseletei a nemzetközi távközlési csatornákon utasítják a konzuli intézményeket, hogy állítsanak ki orosz vízumot konkrét személyek részére.
Hasonló utasítás küldhető meghívólevél helyett némely egyéb esetben is.
A magyar állampolgárok részére oroszországi beutazásukhoz kiállított orosz vízum lehet egyszerű, turista vagy tranzit orosz vízum.
Az üzleti orosz vízum szólhat egyszeri, kétszeri vagy többszöri beutazásra. Az egyszeri vagy kétszeri beutazásra szóló orosz vízum érvényessége legfeljebb 3 hónap, a többszörié pedig legfeljebb 1 év. Az utóbbi esetben a magyar állampolgár megszakítás nélkül legfeljebb 180 napot tölthet Oroszországban.
Az egyszerű turista orosz vízum érvényessége legfeljebb 1 hónap ( 28 nap ).
A tranzit orosz vízum érvényessége legfeljebb 10 nap, légi tranzit esetén pedig legfeljebb 3 nap. Tranzit orosz vízumhoz a magyar állampolgárnak be kell mutatnia a célország vagy az Oroszországgal határos, az utazás útvonalába eső ország vízumát, valamint az Oroszország területének elhagyását biztosító, a célországba vagy az Oroszországgal határos, az utazás útvonalába eső országba érvényes utazási jegyeket.
Az orosz vízumügyintézés időtartama. Az egyszerű és a turista orosz vízum ügyintézési ideje 7 munkanap, beleértve az összes szükséges okmány beadásának napját is. A tranzit orosz vízumé – 5 munkanap. A sürgösségi eljárás során az egyszerű és a turista orosz vízumot a 3. (a tranzit orosz vízumot a következő) munkanapon át lehet venni. Ezeknek az eljárásoknak az ügyintézési díja természetszerűleg magasabb. Az orosz vízumügyintézéshez szükséges iratok átvétele vagy a vízumok kiadása félfogadási időn vagy munkaidőn kívül, illetve munkaszüneti vagy ünnepnapon szintén növeli az ügyintézés díját.

Öt ok, miért jobbak vagyunk:

Mert bármikor hívhat, a lehető legrövidebb idő alatt reagálunk ügyfeleink kérésére!
Árgarancia! Magyarországon a legjobb árakat garantáljuk!
Mert INGYENES utazási tanácsokat adunk TELEFONON a nap bármelyik órájában - EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁS!
Mert bevezettük új szolgáltatásunkat – a Személyi Asszisztenst – elmegyünk Önhöz, ha nincs ideje bejönnie!
Mert csak profi munkát adunk ki a kezünkből!
CÍMÜNK: BUDAPEST, TERÉZ KRT. 23. - OKTOGONNÁL

Teréz krt. 23 Budapest

Nyitvatartási idő
Hétfő:
08:30 - 16:30
Kedd:
08:30 - 16:30
Szerda:
08:30 - 16:30
Csütörtök:
08:30 - 16:30
Péntek:
08:30 - 16:00
Parkolás
A vállalatnak van egy parkolója.
Telefonszám
+3612691291
Linki
Közösségi fiókok
Kulcsszavak
Utazási iroda

RUSTURIZM Utazási Iroda Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét