Műanyaghegesztés, Lökhárító javítás, Műanyag javítás Mű-Hege Kft.

thumb_up 7508 kedvelés
favorite 157 kedvencek
Fehérvári út 120
1116 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

Műanyaghegesztés, Lökhárító javítás, Műanyag javítás Mű-Hege Kft. Company Information

Általános információ

Cégünk 15 éve foglalkozik a polimerek alkalmazási technológiájával, azaz a műanyagjavítással. A műanyaghegesztés révén számos problémára tudunk megoldást adni. Legyen szó autóiparban, háztartásokban vagy ipari területen felhasznált műanyagok sérüléseinek javításáról. A hétköznapi szóhasználatban közismert megfogalmazás a műanyagjavítás, a műanyaghegesztés és a lökhárítójavítás.

Ez a műanyaghegesztő cég, egy olyan mikró vállalkozás, amely családi alapokra épül. A korábbi autó szerelési és szervizelési tapasztalatok irányították figyelmünket az autóipar egyik olyan kis területét, mint a műanyagjavítás. Kezdetben csupán a hegesztésre fókuszáltunk. De egy év után láttuk, hogy az autó szervizek és lakatosok nem képesek megoldani a kisebb sérüléseket, lökhárító töréseket. Bizonyára a "húsosabb" falatokat kedvelték és a kisebb volumenű problémákra heteket kellett várni. Az igények jöttek és nekünk pedig megvolt az a komplex látásmód a műanyaghegesztéshez, amivel meg tudtuk oldani az ügyfelek problémáját.

Ha Önnek egy műanyaghegesztő műhelyre van szüksége, akkor a megfelelő oldalt találta meg, mivel vállalkozásunk műanyagjavítással foglalkozik.

@Mi nem vagyunk "autójavító", ezért nem foglalkozunk mindennel.

@Mi nem vagyunk karosszéria javítók, így nem parkoltatjuk heteket egy autókat. Mi a műanyagjavítás mellett döntöttünk.

-------Mitől vagyunk mások:
mert a legfontosabb számunkra a bizalom, a pontosság és a precíz munka.

-----------------Miben tudunk segíteni?--------------

*Első sorban műanyagjavításban
*Gyakori problémaként jelentkező lökhárítósérülések megoldásában
*A műanyaghegesztéshez szükséges alkatrészek le és felszerelésében
*Alkatrészek fényezésében
*A műanyagjavítás során felmerülő alkatrészek pótlásában

------------------- A cégfilozófiánk:------------------------
Mint gazdálkodó szervezet arra törekszünk, hogy kimagasló minőséget tudjunk nyújtani az ügyfeleink számára. Műanyagos műhelyként az a célunk, hogy komplex és hatékony probléma megoldó szerepet töltsünk be a lakosság életében. Feladatunknak tekintjük, hogy a műanyagozással megkönnyítsük a mindennapok problémáit.
Cégünk alappillére, hogy lehetőséget kínálunk, arra hogy közösen oldjuk meg a problémákat. A műanyaghegesztő műhelyünkben a választást az Ön kezébe adjuk. A megoldást cégünk tudásával, tapasztalatával és kapcsolatrendszerével tudja támogatni. A mi érdekünk, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket maximálisan hozzá igazítsuk az elvárásokhoz. Az Ön érdeke a mi érdekünk, hiszen műanyaghegesztő műhelyünket az ügyfeleinknek köszönhetjük.
Más cégek a vevők költségeinek felhalmozásából várják a hasznot, addig számunkra a személyre szabott igények kielégítése hozza meg a várt sikert.

---------------------Küldetésnyilatkozat:-----------------
"A küldetésünk, hogy részt és felelősséget vállaljunk a lakosság és a gépjármű tulajdonosok mindennapi problémáinak megoldásában. Célunk, hogy a legnagyobb elégedettséget érjünk el a műanyag javító szakmában úgy, hogy a lehetőségeknek megfelelően a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva maradandó és minőségi szolgáltatást nyújtsuk. Meghatározó működésünkben, hogy érdekcsoportjaink értékelvárásainak maximálisan megfeleljünk. Ezzel képesek vagyunk fenntartani, erősíteni és tovább örökíteni a környezetünk óvásának kultúráját."

Ne felejtsük el, hogy nem Önnek kell értenie a műanyaghegesztéshez, hanem nekünk. Ezért az a legfontosabb, hogy megtaláljuk az össze lehetséges megoldást a gondjára, amiből Önnek csak a választania kell. A polimerek elterjedése és alakíthatósága miatt a műanyagok nagyon gyakran előforduló része a minden napjainknak. Ezért érthető, hogy egyre nagyobb igény van a műanyagjavításra. A műanyagok törése és repedése könnyen megesik, hiszen a rugalmassággal és a súlycsökkentéssel a műanyagok sokat gyengülnek. Ennek ellenére szinte minden műanyagsérülést és szinte minden műanyag típust meg lehet javítani. Nem kell, hogy ismerje a műanyag típusát és azt sem, hogy ki gyártotta. Csak egy dolga van, jöjjön be a műhelyünkbe és mi minden elmondunk.

Mi azért dolgozunk, hogy megoldjuk a problémáját azért, hogy az igazán fontos dolgokkal tudjon foglalkozni.

Köszönjük, hogy elolvasta a bemutatkozónkat!

Fehérvári út 120 Budapest

Nyitvatartási idő
Hétfő:
08:00 - 16:30
Kedd:
08:00 - 16:30
Szerda:
08:00 - 16:30
Csütörtök:
08:00 - 16:30
Péntek:
08:00 - 15:30
Szombat:
09:00 - 12:30
Parkolás
A vállalatnak van egy parkolója.
Telefonszám
+36302828282
Linki
Közösségi fiókok
Kulcsszavak
Autóradiátor-javítás, Üvegszáljavítás

Műanyaghegesztés, Lökhárító javítás, Műanyag javítás Mű-Hege Kft. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét