AVM Konferenciatechnikai Kft.

thumb_up 793 kedvelés
rate_review 19 Vélemények
favorite 15 kedvencek
Nánási út 1/B.
1031 Budapest, Magyarország
phone
Kattintson ide a telefon megjelenítéséhez
Információkérés

AVM Konferenciatechnikai Kft. Company Information

Általános információ

Az AVM Konferenciatechnika Kft.-t több éves szakmai múlt után, 2000-ben alapítottuk. Az AVM az elmúlt 17 évben a magyar audiovizuális, konferenciatechnikai piac meghatározó szereplőjévé vált.

Folyamatosan törekszünk a megfelelő termékválaszték kialakítására, hogy a piacról érkező igényeket maradéktalanul kielégíthessük. Több piacvezető gyártó kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el, valamint néhány márka kiemelt hazai fogalmazói, disztribútorai is vagyunk. Termékportfóliónkat és szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok a legmagasabb minőségi követelményeknek és a kedvező árfekvés elvárásának is egyaránt megfeleljenek.

Hiszünk abban, hogy működési területünk fontos eleme Partnereink mindennapi életének, és ez nem csak egyszerű termékékesítést, hanem egy hosszú távú, szakmai alapokon, minőségi szolgáltatáson nyugvó kapcsolatot jelent.

Nincs annál lehangolóbb, amikor egy gondosan felépített előadás vagy konferencia a nem megfelelően kiválasztott és telepített AV eszközpark miatt nem éri el célját. Partnereink többségénél nincs is dedikált AV szakember vagy technikus, aki megfelelő szakértelemmel rendelkezve kézben tarthatná az eszközparkot, felelős lenne a beszerzések megtervezéséért, az üzemeltetésért, valamint folyamatosan figyelemmel is tudná kísérni a technikai változásokat és a piaci trendeket.

Ezért bír akkora jelentőséggel egy megbízható AV beszállító kiválasztása, aki az üzleti élet más területeihez hasonlóan, gyakorlatilag „outsource” tevékenységként látja el az audiovizuális területtel kapcsolatos támogatást és fejlesztést.

Nánási út 1/B. Budapest

Nyitvatartási idő
Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök:
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Parkolás
A vállalatnak van egy parkolója.
Telefonszám
+3613880200
Linki
Közösségi fiókok
Kulcsszavak
Audiovizuális berendezések beszállítója, Audiovizuális berendezések javítása

AVM Konferenciatechnikai Kft. Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Egy hasonló oldal az Ön vállalkozásához? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yoys - it's simply and easy!
Adja hozzá cégét